top of page

Na een lange reis in de wereld van professioneel topvoetbal, ben ik alweer zo'n 40 jaar aanwezig in het milieu van getraind worden en training geven. In die periode ben ik zelf opgeleid door de beste trainers in Nederland, Duitsland en Schotland en heb ik veel geleerd over de trainingsleer, technische uitvoering, houding, concentratie en persoonlijke begeleiding.

Ik ben nog altijd actief bezig in de wereld van voetbal: individuele trainingen, scouting, & spelersbegeleiding als onderdeel van een sportagentschap en het organiseren van internationale voetbalkampen onder de naam DutchCan Soccer.

Sinds kort wil ik de mogelijkheid geven aan geïnteresseerde recreatieve sporters om kennis te maken met een manier van trainen en ontwikkeling zoals ik zelf doorgemaakt heb in mijn tijd als professioneel speler en zoals ik nu nog doorgeef aan de nieuwe generatie spelers.

Het geeft ook een kans om met mij te kunnen trainen en te praten over allerlei zaken die nodig zijn in het ontwikkelen van een sportieve levenshouding, onder andere gebaseerd op verhalen en ervaringen uit de professionele voetbalwereld, die er overigens anders uitziet dan wat de meeste mensen denken.

 

Trainen moet plezier zijn, wat voor mij de eerste reden is om dit voor onze omgeving op te starten, want ik ben nog steeds een jongen van de streek! 

Trainen in de omgeving en met de omgeving!

De trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Denk hierbij aan een park, een bos of andere geschikte locaties vol met specifieke uitdagingen. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht, kunnen de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand volledig worden benut! Er is altijd genoeg te vinden in je omgeving en geen terrein is hetzelfde!

Plezier staat op de eerste plaats. Met plezier gaat de intensiteit vanzelf vooruit, ga je beter trainen en ga je jezelf beter voelen. Met veel plezier train ik nog steeds vier keer in de week in de bossen rondom Hollandscheveld en Hoogeveen.

Wil jij je uithoudingsvermogen verhogen? Je kracht vergroten? Meerdere spiergroepen trainen? Individueel trainen of in groepsverband? en natuurlijk buiten trainen!?

 

Veel is mogelijk in goed overleg en niemand is hetzelfde. Hiervoor werk ik met een proefperiode van vier weken oriënterend sporten, waarna ik een individueel programma voorstel waarin ik de persoonlijke doelen combineer met de juiste methodes, intensiteit en natuurlijk trainomgeving! Ook trainingen in kleine en grotere groepen zijn mogelijk. 

Ben je nieuwsgierig naar mijn manier van trainen? Neem gerust vrijblijvend contact op met mij per telefoon of email.

Hopelijk tot snel! 

Theo ten Caat

Voor professionele sporter die mijn kennis kunnen gebruiken als extra input in hun trainingsprogramma's is er de mogelijkheid om een individueel trainingsprogramma op te zetten. Neem hiervoor contact met mij op.

Theo%20Sport%203o3_edited.jpg
Uithoudingvermogen
trainingsleer
Kracht
Snelheid

Trainingsdagen

ZOMER periode

Maandag: 19:00-20:15

Donderdag: 19:00-20:15

Zaterdag: 10:00-11:15

WINTER periode:

Dezelfde tijden gelden tijdens de winterperiode

Inschrijven via deze website.

Training

1 training duurt standaard +/- 75 minuten. Langer is mogelijk. Trainingen per koppel of in groepsverband is geen probleem. 

Mogelijke locaties:

Omgeving Hoogeveen & Hollandscheveld

(Spaarbank Bos, Plan Schoonhoven, Bossen Hollandscheveld, Echterner Zand)

Contact

WhatsApp: 06 51850933

theotencaat@gmail.com

theo@dutchcansoccer.com

info@dutchcansoccer.com

Abonnementen

1x per week trainen: 

€25.00,- p.p.p.m.

Max. 3x per week trainen: 

€40.00,- p.p.p.m.

Gezinskorting: gezinsleden van een reeds ingeschreven sporter krijgen 50% korting op hun abonnement!

IBAN: NL25 SNSB 8838 1655 72

t.n.v. P.T. ten Caat-DutchCan Soccer

Theo Sport 1o2.JPG

Theo ten Caat SPORT

Trainen in de omgeving en met de omgeving

bottom of page